Tudásbázis

Rottex Allegro matrac: a megfizethető luxus

Az Allegro matracok az abszolút prémium kategóriát képviselik, és minden luxus igényt kielégítenek, amit egy minőségi táskarugós matractól és egy boxspring ágyrendszertől elvárhatunk.

A folyamatosan bővülő kínálatunkkal a prémium termékkategóriát céloztuk meg. Ennek megfelelően a Rottex Allegro matracok elkészítésekor csak a legfinomabb anyagokat használjuk, hogy garantáltan komfortos és pihentető legyen éjszakai alvása. Az Allegro matracok kínálatában kizárólag a legmodernebb táskarugós megoldásokat alkalmazzuk minőségi habrétegekkel kombinálva.

A táskarugós matrac vagy más néven zsákrugós matrac a hagyományos bonell rugós matracok továbbfejlesztett változatai. Jobban követik a test vonalait, hiszen itt a belső részben 230 db rugótest van négyzetméterenként, míg a bonellrugós matrac esetében 130 db/m2.

A táskarugós matrac rugótestei kisebbek, hatékonyabban osztják el a súlyt, és minden rugótest egy különálló zsákba van bevarrva. Így egymástól függetlenül is mozoghatnak, gondoskodva az optimális alátámasztásról. Ezt nevezik pontelasztikusságnak.

A Rottex Allegro termékcsaládban mindenki megtalálja a számára megfelelő keménységű matracot, mivel elérhető az enyhén lágytól egészen a kemény fekvőfelületig. Mindegyik típusra elmondható, hogy az 5 ergonómiai zónával rendelkező rugórendszer tökéletes alátámasztást biztosít a testnek, amely így pihentető alvásban részesülhet.

Sokan felteszik a kérdést, hogy egy nagy matrac vagy két egyszemélyes matrac lenne-e a jobb választás azok számára, akiknél az egyik fél gyakran forgolódik éjszaka. Az Allegro matracok pontrugalmasságának köszönhetően a fekvőfelület nem hullámozik át, így a párok nyugodtan alhatnak együtt anélkül, hogy zavarnák egymás álmait.

Az Allegro matracok fix, nem levehető kárpitozással készülnek. Minden Allegro termékre 10 év garanciát ad a Rottex!

 


Allegro matracok a Rottex kínálatában